Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 3. kesäkuuta 2020

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan tietosi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevat käytännöt ja menettelyt, kun käytät Credit-10.com-palvelua (tunnetaan myös nimellä "yritys", "sivusto", "palvelu", "me" tai "meidän" tässä sopimuksessa). Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Sivua käyttämällä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön mukaisten tietojen keräämisen ja käytön

Credit-10.com-tietosuojakäytännön pääkieli on englanti. Jos Credit-10.com tarjoaa käännöksen jostakin tietosuojakäytännön osasta, hyväksyt, että käännös toimitetaan vain soveltuvin osin. Jos tietosuojakäytännön englanninkielisen version ja sen käännöksen välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Credit-10.com ei käsittele täydellisiä henkilökohtaisia ​​tietoja tai lainahakemuksia. Lainahakemukseen liittyviä tietoja käsittelee luottoyhtiö, jossa hakemus jätettiin. Credit-10.com ei koskaan vastaanota tai käytä käyttäjän luottotietoja.

Credit-10.com käsittelee henkilötietoja EU:n yleisellä tietosuoja-asetuksella (GDPR).

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelumme käytön aikana sinua saatetaan pyytää antamaan tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai henkilöllisyyttä varten. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Käyttötiedot

Sähköpostiosoite

Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme ja tallennamme sähköpostiosoitteesi lähettääksemme sinulle sähköpostiviestejä, joissa on vinkkejä ja uutisia. Lähetämme uutiskirjeitä vain käyttäjille, jotka ovat vahvistaneet tilauksensa sähköpostitse.

Jotta voimme parantaa uutiskirjeitämme ja arvioida sisällön relevanssia, keräämme tietoja siitä, kuinka tilaajat ovat yhteydessä uutiskirjeeseen.

Tilaajat voivat lopettaa tilauksen milloin tahansa kunkin uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä meihin: support@credit-10.com.

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti, kun käytät palvelua.

Käyttötiedot voivat sisältää sellaisia ​​tietoja kuin laitteen Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selaimen versio, vierailemasi sivut palvelussa, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuiset laitetunnisteet ja muut tiedot.

Kun käytät palvelua mobiililaitteen kautta, voimme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, mobiili käyttöjärjestelmä , käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut tiedot.

Koska emme kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi tai osoite, yllä olevia tietoja ei välttämättä liitetä sinuun henkilökohtaisesti.

Käytämme evästeitä parantaaksesi suorituskykyäsi sivustollamme. Lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi evästekäytännössämme.

Tiedot muista lähteistä

Saatamme saada tietoja sinusta myös kolmansien osapuolien lähteiltä, ​​kuten kumppaneiltamme tai mainostajiltamme. Voimme saada myös tietoja kolmansien osapuolien palveluista, jotka tarjoavat mekanismin tietojen jakamiseksi, jonka olet antanut kolmannelle osapuolelle sovellusohjelmarajapinnan (API), kuten Facebook Connect tai Twitter API, avulla . Jos yhdistämme muiden lähteiden tietoja palveluihimme keräämiisi tietoihin, käsittelemme yhdistettyjä tietoja tämän tietosuojakäytännön, ehtojen ja sovellettavan lain nojalla.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien palvelumme käytön seuranta.

  • Pyyntöjesi hallinta: osallistuminen ja hallinta pyyntöihisi meille.

  • Tarjoaa sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta sellaisia ​​tietoja.

Henkilötietojesi tallentaminen

Kerätyt tiedot tallennetaan huolellisesti valituille kolmansien osapuolien yrityksille, joilla on prosesseja, jotka toteuttavat toimintansa GDPR:n mukaisesti ja jotka eivät koskaan välitä keräämiä tietoja. Tiedot verkkopalvelumme käytöstä tallennetaan Google Analyticsiin. Sähköpostit ja tiedot uutiskirjeen käytöstä tallennetaan Mailerlite-sivulle. Näiden kolmansien osapuolten tallentamia tietoja säännellään kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Yhtiö tallentaa henkilötietosi niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Henkilötietojesi lähettäminen

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää tietokoneisiin, joita sijaitsee oman osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja säilyttää niitä tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi tiedonsiirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sitä ei toimiteta missään organisaatiossa tai maassa, ellei asianmukaisia ​​valvontatoimenpiteitä toteuteta.

Henkilötietojesi siirto

Yrityksen muutokset

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietosi voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle, ja niihin voidaan soveltaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Yritystä voidaan velvoittaa paljastamaan henkilötietosi tietyin ehdoin, esimerkiksi kun laki tai viranomaiset (esimerkiksi tuomioistuin) vaativat sitä.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi uskoen, että tämä toiminta on välttämätöntä:

  • Noudattaakseen laillista velvoitetta
  • Suojaakseen ja puolustaakseen yrityksen oikeuksia tai omaisuutta
  • Estääkseen tai tutkiakseen mahdollisia palvelun käyttöön liittyviä väärinkäytöksiä
  • Suojatakseen palvelun käyttäjiä tai yleisöä

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeä asia, mutta muista, että mikään Internetissä välitettävä menetelmä tai elektroninen tallennusmenetelmä ei ole täysin varma. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä, emmekä ole vastuussa siellä julkaistusta sisällöstä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista tietosuojakäytäntöjen muutoksista.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle.

Oikeudet tietojen käsittelyyn

Oikeutesi rekisteröidynä ovat (tarvittaessa):

  • Oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä palvelumme kautta
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus henkilötietojesi hävittämiseen (”oikeus olla unohdettu”)
  • Oikeus siirtää, kopioida tai siirtää henkilötietojasi (”tiedon siirrettävyys”)
  • Oikeudet automatisoituun päätöksentekoon, mukaan lukien profilointi

Tietopyynnöt

Jos sinulla on kysyttävää tietosi oikeuksista tai uskot, että Credit-10.com on loukannut niitä, ota meihin yhteyttä: support@credit-10.com.